Broodje Utrecht

Bestel Broodje Utrecht bij Lokalist

Met Broodje Utrecht maken we Lokaal eten hapklaar. Wil je Broodje Utrecht ook in jouw bedrijfsrestaurant? Via Lokalist bestel je direct bij iedere leverancier van het broodje en krijg je alle producten in 1 bestelling geleverd. Samen eten we provincie Utrecht mooier!

Broodje Utrecht is onder andere al besteld door

TupleReformTransistorAntropiaSt. Antonius

Broodje Utrecht

Min. 100 stuks

Images

Back of women's Basic Tee in black.
aantal

Recept

Bak de broodjes af in een voorverwarmde oven op 200 graden met 30% stoom. Laat ze afkoelen en snijd ze in de lengte doormidden. Beleg met plakjes brie, een lepeltje chutney, partjes appel en enkele walnoten. Garneer ze af met de herbal salad en ze zijn klaar om te serveren.

voedselproducent

Over Broodje Utrecht

Samen eten we provincie Utrecht mooier!

Broodje Utrecht is onderdeel van het convenant ‘Lokale en duurzame voedselketens’, dat medio maart 2024 door verschillende partijen uit provincie Utrecht is ondertekend. Met dit convenant zoeken we naar manieren om in de bedrijfsrestaurants voedsel van Utrechtse origine op de kaart te krijgen. Zo zetten we gezamenlijk stappen richting de gewenste landbouw- en voedseltransitie in de provincie. Dat is gezond, vers en duurzaam: goed voor de mensen, goed voor de boeren en dus goed voor de provincie. Zo gaan we samen Utrecht mooier eten!

Broodje Utrecht is een initiatief van de Provincie Utrecht, Eric van Veluwe en MVO Nederland. Het is onderdeel van het convenant "Samen eten we provincie Utrecht mooier". Wil je meer informatie over het convenant? Kijk dan op de website van provincie Utrecht.

Meer weten over Lokalist?

Lokalist maakt lokaal eten vindbaar, bestelbaar en leverbaar voor iedereen. Hoe? Door het aanbod van boeren, telers en andere voedselmakers direct te verbinden met zakelijke en particuliere afnemers.