Broodje Utrecht

Bestel Broodje Utrecht bij Lokalist

Met het concept Broodje Utrecht maken we Lokaal eten hapklaar. Wil je de recepten van Broodje Utrecht ook bestellen voor jouw bedrijfsrestaurant? Via Lokalist bestel je direct bij iedere leverancier en krijg je alle producten in 1 bestelling geleverd. Samen eten we provincie Utrecht mooier!

De recepten

De menukaart van Broodje Utrecht breidt maandelijks uit met een nieuw recept. Alle recepten blijven na lancering bestelbaar!

Broodje Utrecht is onder andere al besteld door

TupleReformTransistorAntropiaSt. Antonius

Over Broodje Utrecht

Samen eten we provincie Utrecht mooier!

Broodje Utrecht is onderdeel van het convenant ‘Lokale en duurzame voedselketens’, dat medio maart 2024 door verschillende partijen uit provincie Utrecht is ondertekend. Met dit convenant zoeken we naar manieren om in de bedrijfsrestaurants voedsel van Utrechtse origine op de kaart te krijgen. Zo zetten we gezamenlijk stappen richting de gewenste landbouw- en voedseltransitie in de provincie. Dat is gezond, vers en duurzaam: goed voor de mensen, goed voor de boeren en dus goed voor de provincie. Zo gaan we samen Utrecht mooier eten!

Meer weten over Lokalist?

Lokalist maakt lokaal eten vindbaar, bestelbaar en leverbaar voor iedereen. Hoe? Door het aanbod van boeren, telers en andere voedselmakers direct te verbinden met zakelijke en particuliere afnemers.

Neem contact op