Woef en Thijs

Verantwoorde voeding en producten voor jouw (huis)dier!

Bezorgdagen
di /wo /do /vr /za
Locatie(s)

Woef & Thijs


Mijn naam is Lotte en ben deze dierenwinkel gestart in 2017. Na 8 jaar in verschillende dierenklinieken te hebben gewerkt als dierenartsassistente heb ik uiteindelijk besloten om een opleiding Bedrijfskunde te gaan doen. Samen met mijn dier-achtergrond leek het mij een leuke combinatie om een eigen winkel te gaan starten. Met Woef & Thijs is die droom uitgekomen!
Ondertussen werk ik nu al weer 4 jaar in mijn eigen winkel in de gezellige Heigalerij in Hilversum. Dit is een kleinschalig winkelcentrum met verschillende zelfstandige ondernemers en hun winkels.

Verantwoorde diervoeding

Bij Woef & Thijs kan je terecht voor natuurlijk alle dierproducten maar ook voor al jouw vragen. Wij verkopen verantwoorde diervoeding waarbij we vooral letten op de ingrediënten die erin zitten. Wij vinden het bijvoorbeeld belangrijk dat er niet onnodige zouten, suikers of kleurstoffen aan voeding zijn toegevoegd.

Samen sterk

Inmiddels is Woef & Thijs ook aangesloten bij de Lokalist. Dit is een mooie toevoeging voor onze winkel. Op deze manier blijven we lokaal, kunnen we persoonlijke aandacht blijven geven én spreken we een breder publiek aan. We hopen je graag te kunnen helpen! Is er een product wat je mist en wat je graag zou willen bestellen via de Lokalist dan horen wij dit graag.

;

Boodschappen

Algemeen

Algemene voorwaarden

De Lokalist

Nieuw? Lees dit eerst