Altijd vers, zonder abonnement
Voor 16:00 besteld = morgen in huis (ma-za)
Bestellen al vanaf €35 totaal

Visgilde Lijffijt & de Jong

Wij hebben alles in huis om u te laten genieten van echt lekkere verse vis.

Terug
Bezorgdagen
di /wo /do /vr /za
Locatie(s)
lokalist afbeelding

Over Visgilde
De Vereniging van Visspeciaalzaken 'Visgilde' is opgericht met het idee dat we samen sterker staan dan alleen. Als enige formule in de visbranche, heeft Visgilde zijn kracht ruimschoots bewezen.

Door de brede ondersteuning vanuit en samenwerking met de Vereniging van Visspeciaalzaken 'Visgilde' (kortweg Visgilde) kunnen de aangesloten ondernemers zich volledig richten op hun vak.

lokalist afbeelding

Kwaliteitsmerk
Altijd zorgen voor de hoogste kwaliteit. Daar staat Visgilde om bekend bij de klant. Alle Visgilde leden worden daarom ieder jaar minimaal één keer onaangekondigd gekeurd. Dan vindt er een bedrijfskeuring plaats, waarbij gelet wordt op verschillende zaken die voor u als consument belangrijk zijn, zoals medewerkers, assortiment, vaktechniek, presentatie en inrichting van winkel, werkplaats en opslagruimten.
En om te zorgen dat ieder lid op niveau blijft, organiseren we meerdere malen per jaar workshops en bijeenkomsten. Samen weten we meer dan alleen, zo leren we van elkaar over presentatietechnieken, personeelsbeleid, bereiding en nog veel meer. Leren van elkaar en door elkaar, maar ook van ons uitgebreiden netwerk aan partners en supporters.

Boodschappen

De Lokalist

Algemene voorwaarden
Lokalist foto