Slagerij van Dolder
Ambachtelijke slagerij met eigen producten
Ambachtelijk vlees
Wij hebben altijd een assortiment ambachtelijk vlees. Voor op het brood, bij de borrel en voor in de keuken.
In onze werkplaats van de slagerij staat een ouderwetse rokerij. Deze geeft de authentieke rooksmaak aan het product die alleen wij kunnen geven. Ook staan er 2 grote pekelbakken waar onze vleeswaren worden gespoten en maken wij zelf dagelijks 99% van de vele worstsoorten op ambachtelijke wijze.
Familie van Dolder
1e Generatie - 1913
Slagerij van Dolder bestaat al vanaf 1913 waar Dick van Dolder, de eerste generatie, in Scherpenzeel de slagerij begon.
Verhuizing in - 1938
In 1938 zijn zij verhuisd naar Zeist en hebben zij de slagerij voortgezet op de hoek Rozenstraat van Reenenweg
Van generatie op generatie
2e Generatie - 1950
De mogelijkheid vond plaats om naar de Voorheuvel te verhuizen en vanaf daar nam Dick van Dolder de tweede generatie het roer over.
3e Generatie - 1962
Na 12 jaar was het pand te klein en konden zij het pand op de Bergweg overnemen van Dolf Hunnik waar thans nog steeds de zaak is. Dick van Dolder de derde generatie nam de zaak over.
4e Generatie
Nu de vierde generatie ook in de zaak zit bent u nog jaren verzekerd van lekker vlees.