Slagerij Sjaak Baatsen

waar ambacht ook nog echt ambacht is!

Bezorgdagen
ma /di /wo /do /vr /za
Locatie(s)

Al een begrip

Slagerij Sjaak Baatsen is een echt ambachtelijkbedrijf met een rijke assortiment. Sinds 2008 is Slagerij Sjaak Baatsen al een begrip in Breukelen. Het publiek weet die kwaliteit al jarenlang te waarderen waarmee deze luxe slagerij is uitgegroeid tot een begrip in Breukelen enomstreken. Vanuit heel Nederland komen de klanten om het lekkerste vlees te halen en natuurlijk voor de vleeswaren en salades. Deze worden allemaal nog steeds op ambachtelijke wijze bereid in eigen worstmakerij.

De essentie

Wat is de essentie van slagerij Sjaak Baatsen?Alles moet vers zijn.Eigen worstmakerij, veel producten ambachtelijk gemaakt.Ambachtelijke producten vers snijden en beleggen op vers afgebakken broodjes.Familie bedrijf met een vast team dat al lang bij ons werkt.De klant wordt herkend, we geven service en zijn zeer vriendelijk.We weten waar onze vlees vandaan komen.

Een beleving

Niet alleen voor een malse kogelbiefstuk of verse runderrollade kun je bij ons terecht. Ons assortiment reikt verder. Van BBQ pakket tot wild vlees en van salades tot belegde broodjes. Neem een kijkje in onze website of bezoek onze winkel voor het complete assortiment.

Kunnen wij je helpen?

  • Contact
  • Aanmelden voedselmaker

En verder