Notenbar

Échte passie voor gastheerschap én nootjes

Bezorgdagen
ma /di /wo /do /vr /za /
Locatie(s)
lokalist afbeelding

1965

In Etten-Leur openen op 18 maart 1965 in het eerste overdekte winkelcentrum van Nederland, de Dirven's senior (bakkersdochter en boerenzoon) een delicatessenwinkel. Noten zijn vanaf het begin een belangrijk onderdeel van het assortiment. Onder de naam Keurkost begint het bedrijf aan haar toekomst.

1970-2017

In de 45 jaar die hiertussen liggen bouwen twee generaties aan de ontwikkeling en groei van het bedrijf. In 2017 kiezen we opnieuw koers en besluiten we terug te gaan naar waar ons hart ligt, machtig mooie producten met een verhaal en iedere dag dát verhaal vertellen!

lokalist afbeelding

2018

In mei opent het bedrijf onder de naam NOTENBAR (van Keurkost) een winkel waar de gast en het ambacht weer helemaal bovenaan staan. In Leidsche Rijn Centrum (Utrecht) werken we met een klein team. Dagelijks zelf op de winkelvloer een relatie opbouwen met je gasten, bezig zijn met prachtige producten en iedere dag honderd glimlachen oogsten. Op verschillende festivals kom je een foodtruck van Keurkost tegen en ook daar draait alles om plezier maken met het publiek en lekker eten.
De cirkel is rond.

Boodschappen

De Lokalist

Nieuw? Lees dit eerst
Algemene voorwaarden
Genomineerd beste website van het jaar
Winnaar ABN AMRO Newcomer awards
Lokalist foto