Maaltijden met Mieke

Verse huisgemaakte maaltijden voor thuis aan de keukentafel.

Bezorgdagen
wo /do /vr
Locatie(s)

Gezond. Vers. Puur.

Voor (h)eerlijk eten bereid met lokale ingrediënten, dan ben je bij MetMieke aan het juiste adres. Onze catering doet er alles aan om je tijdens je training, werkoverleg, thuis aan tafel of bij een speciale gelegenheid te voorzien van verse maaltijden. Met afwisselende gerechten, smaakvolle producten en veel liefde nemen wij graag het koken van je over.
Gezond. Vers. Puur.
Daar legt catering MetMieke, gerund door moeder en zoon, haar focus op. MetMieke verzorgt catering in Utrecht en omstreken en gebruikt bij voorkeur ambachtelijke en biologische producten.
Steeds meer mensen realiseren het belang van gezond eten en MetMieke laat bedrijven zien dat ‘gezond’ en ‘lekker’ goed samen kunnen gaan. Een eerlijke maaltijd met een authentieke smaak geeft energie en waardering. Eten brengt samen en bevordert de teamspirit en productiviteit die harde werkers nodig hebben.
Dagverse en gezonde catering voor je bedrijf? MetMieke helpt je. Een ruim aanbod, constantheid in levering en een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Dit maakt de keuze voor verse soepen, verse broodjes en gezonde maaltijdsalades een stuk makkelijker!

;

Boodschappen

De Lokalist

Nieuw? Lees dit eerst
Algemene voorwaarden