Landzicht Biologisch

Smaakvol en supervers; biologische groenten & fruit, direct uit de Hoekse Waard!

Bezorgdagen
di /wo /do /vr
Locatie(s)
lokalist afbeelding

Een best bijzondere boerderij


Biologische boerderij Landzicht van de familie Visser is al 25 jaar een 100% biologisch land- en tuinbouwbedrijf in Strijen, Zuid-Holland. Op de boerderij worden meer dan 30 verschillende soorten groenten geteeld, te midden van knolwilgen, hagen en singels. Door intensive samenwerking met lokale boeren & tuinders in een straal van 30 kilometer rondom Strijen hebben we een zeer breed assortiment biologische groente- en fruitsoorten.
Er zijn twee hoogstamfruitboomgaarden, een kruidentuin en bloementuin en dit alles is sinds de samenwerking met de Lokalist nu landelijk verkrijgbaar.

lokalist afbeelding

Aandacht voor het geheel


Bij de teelt vormt alles een samenhang; de aarde, planten, dieren en mensen. Aandacht voor het geheel van leven wordt tijdens het telen niet uit het oog verloren. Zorg voor de blijvende vruchtbaarheid van de aarde staat bij het telen voorop en dus wordt er geteeld zonder kunstmest en zonder bestrijdingsmiddelen. Een vruchtbare bodem zorgt voor een goede basis waarin levenskrachtige planten kunnen groeien.

lokalist afbeelding

Nieuwe generatie


Floor is de middelste zoon van de familie Visser en opvolger op de boerderij. Naast het telen van groenten op het land is Floor altijd te vinden in de koelcel tussen de AGF. Hij heeft inmiddels veel ervaring en vakkennis van alle bio producten én hij onderhoudt prettige contacten met alle biotelers in de regio. Hij brengt het hele aanbod uit de regio samen en deelt zijn kennis graag met u. Samen met zijn team biedt hij u een verrassend assortiment kraakverse biologische groenten, fruit en aardappelen uit de regio, aangevuld met bioproducten van elders.

Boodschappen

De Lokalist

Nieuw? Lees dit eerst
Algemene voorwaarden
Genomineerd beste website van het jaar
Winnaar ABN AMRO Newcomer awards
Lokalist foto