Landzicht Biologisch

Smaakvol en supervers; biologische groenten & fruit van Landzicht en bio-collega’s

Bezorgdagen
di /wo /do /vr
Locatie(s)

Een best bijzondere boerderij


Biologische boerderij Landzicht van de familie Visser is al meer dan 25 jaar een 100% biologisch land- en tuinbouwbedrijf in Strijen, Zuid-Holland. Op de boerderij worden meer dan 30 soorten groenten geteeld. De verschillende groenten worden geteeld in stroken; groenten worden afgewisseld met prachtige bloemen en groenbemesters. De groenten groeien tevens te midden van knolwilgsingels en hagen waardoor er een robuust geheel ontstaat waarin de groenten op een zo natuurlijk mogelijk manier levenskrachtig kunnen groeien. Dankzij de samenwerking met collega bio-boeren & tuinders biedt Landzicht een zeer breed assortiment smaakvolle biologische groenten en fruit; nu landelijk verkrijgbaar bij de Lokalist.

Aandacht voor het geheel


Landzicht teelt met aandacht voor het geheel van leven. Alles vormt tenslotte een samenhang. Zorg voor de aarde, planten, dieren en mensen staat voorop. Zorg voor de blijvende vruchtbaarheid van de aarde betekent telen zonder kunstmest en zonder bestrijdingsmiddelen. Daar wordt alle leven blij van. Het wordt de landbouw van de toekomst genoemd, maar die landbouw is er dus nu al!

Nieuwe generatie


Floor is de middelste zoon van de familie Visser en opvolger op de boerderij. Naast het telen van groenten op het land is Floor altijd te vinden in de koelcel tussen de AGF. Hij heeft inmiddels veel ervaring en vakkennis van alle bio producten, Hij onderhoudt prettige contacten met alle bio collega’s in de regio en brengt het hele aanbod uit de regio samen. Samen met zijn team zorgt hij voor een verrassend assortiment kraakverse biologische groenten, fruit en aardappelen; dat is gezond genieten.

;

Boodschappen

De Lokalist

Nieuw? Lees dit eerst
Algemene voorwaarden