Landwaart Culinair

Verse producten, de beste kwaliteit, de mooiste gerechten, dat is waar wij voor staan

Bezorgdagen
ma /di /wo /do /vr /za
Locatie(s)

Een echt familiebedrijf

In 1987 opent Wim Landwaart de deuren van groente- en fruitspeciaalzaak Landwaart Culinair in Maartensdijk. Samen met zijn vrouw, zonen en een team gemotiveerde medewerkers is Landwaart Culinair uitgegroeid tot een culinaire verrassing. Wim Landwaart: “In 1987 opende ik de deuren van Landwaart Culinair. Er is in de tussentijd ontzettend veel veranderd. De winkel is verbouwd, het assortiment is breder en ook ons team is flink uitgebreid. Maar gelukkig zijn er ook een aantal dingen onveranderd gebleven. Zo bieden wij u nog steeds de beste service en werken wij altijd met eerlijke, smaakvolle en verse producten.”

Beleef Landwaart Culinair!

Landwaart Culinair: dé groente- en fruitspeciaalzaak waar gezond, vers en lekker eten centraal staat. Bij Landwaart Culinair verkopen we alleen de beste soorten groenten en fruit. Daar maken we ook de lekkerste maaltijden, maaltijdsalades en slowjuices van. Onze patissiers creëren taarten, gebakjes en andere lekkernijen op topniveau. En de broodbakker bakt het brood zoals u nergens anders proeft.

Een ware ontdekkingstocht

Alleen de beste producten bij Landwaart: echte fijnproevers rijden graag even om voor onze culinaire hoogstandjes. Bij Landwaart Culinair vindt u ontzettend veel mooie producten én ervaart u dat de zaak met veel liefde wordt gerund. Het is fijn dat u hier voor alles terecht kunt, ook als u zelf niet van koken houdt.

Kunnen wij je helpen?

  • Contact
  • Aanmelden voedselmaker

En verder