Happy U

Biologische sappen, smoothies en kuren gemaakt van gered groenten en fruit

Bezorgdagen
di /wo /do /vr /za
Locatie(s)
lokalist afbeelding

Happy U in Breukelen

Afgelopen zomer hebben we de eerst Happy U Store geopend in Breukelen! Hier produceren we alle sappen en tevens is het een leuke winkel waar biologische producten, streekproducten en supplementen te koop zijn. We bieden ook een To Go concept aan. Zo kun je hier dagelijks verse sappen, gezonde koffie of thee, biologische ijsjes, salades en wraps afhalen! Tevens kun je bij ons terecht voor voedingsadvies. Kom snel een keer langs! We zitten aan de Hazeslinger 1 in Breukelen. Parkeren voor de deur kan volop!

lokalist afbeelding

Voel je ook energieker

Ik zal me even voorstellen! Ik ben Chantal Boel, woon in Breukelen en in 2012 heb ik de opleiding voedingscoach afgerond. Snel daarna ben ik mijn eigen praktijk Happy U aan huis gestart. In eerste instantie verkocht ik maaltijdvervangers maar gaandeweg stond ik hier niet meer achter. Merkte dat veel klanten last hadden van “het jojo effect”. Uiteindelijk is alles wat uit een pakje of zakje komt niet gezond!
In de zomer van 2014 heb ik zelf een detoxkuur van een aantal dagen gevolgd met zelfgemaakte sappen van groenten en fruit. Mijn ervaringen hierover heb ik op Facebook geplaatst. Hier kreeg ik zoveel vragen over dat ik dit ben gaan uitbouwen en verbeteren. Puur natuur, geen toevoegingen, hier word ik (en mijn klanten) blij van! In het verlengde hiervan heb ik de opleiding Orthomoleculair Detoxconsulent gevolgd om zo nog betere kuren te kunnen maken en advies te kunnen geven.

Vol trots kan ik nu zeggen dat Happy U een succes en begrip in de regio is geworden! Gemiddeld wordt er 4 à 5 kilo groenten, fruit en kruiden in een kuur verwerkt. Alles is 100% puur natuur zonder toevoegingen van chemicaliën, E-nummers, suiker of andere rommel. Klanten voelen zich energieker, vallen af en blijven steeds opnieuw bestellen.

Boodschappen

De Lokalist

Nieuw? Lees dit eerst
Algemene voorwaarden
Genomineerd beste website van het jaar
Winnaar ABN AMRO Newcomer awards
Lokalist foto