Hallo Koe

(h)eerlijke zuivelproducten, zonder kunstmatige toevoegingen en rechtstreeks van de boer

Bezorgdagen
di /vr /za
Locatie(s)

Even voorstellen, wij zijn wij?

Bert en Getty van Asselt met onze 5 meiden; Anne, Ella, Famke, Doutsen en Laureen
We wonen op boerderij de Hellerhoeve in Putten samen met onze koeien, kalfjes, poezen, kippen en natuurlijk onze hond Rox.
Wat is ons doel?
Zuivel laten smaken zoals het hoort, dus zonder kunstmatige ingrediënten, alleen met natuurlijke producten. Net als vroeger!
Hoe doen we dat?
Doordat de melk rechtstreeks vanuit de koe verwerkt wordt tot onze eigen zuivelproducten, is het altijd vers en blijft de originele smaak behouden. Dus geen transport naar een grote fabriek en lange tijd onderweg voordat het in het schap ligt, maar rechtstreeks van de Boer.
En dat proef je!

Energie-neutraal

Wij wekken onze eigen energie op met zonnepanelen en zijn zo energie-neutraal. En dat alles op en onder 1 dak, zie ook de info video .
Lokaal = Logisch
Maar waarom niet Bio Logisch? Om het keurmerk 'Bio' te mogen voeren, moeten we Skal gecertificeerd zijn, dit levert extra beperkingen in onze bedrijfsvoering op en zegt niets over de gezondheid van onze koeien en de melk die ze produceren. Het Bio Keurmerk zegt in feite alleen iets over de herkomst van het product, maar wil niet zeggen dat de melk, dus uw zuivel, gezonder zou zijn.
Ons streven is juist om de koeien een gezond en vrij leven te geven en de lokale kringloop zoveel mogelijk na te streven, dus.... Onze koeien eten zoveel mogelijk gras (wat voor de mens niet te verteren is) uit de directe omgeving en maken hier melk van, die wij op ons bedrijf verwerken tot diverse zuivelproducten, welke door de lokale consument wordt genuttigd, zo simpel is het!

;

Boodschappen

De Lokalist

Nieuw? Lees dit eerst
Algemene voorwaarden