Groentelein

De kwaliteitsgroenteboer voor fijnproevers

Bezorgdagen
di /wo /do /vr /za
Locatie(s)
lokalist afbeelding

Groentelein; voor fijnproevers en ouderwetse gezelligheid


Wij zijn een ouderwetse groenteboer met veel eigentijdse extra’s. We zijn er voor iedereen die graag zijn boodschappen bij een buurtwinkel wil doen, maar ook voor de fijnproevers onder ons. Onze winkel kenmerkt zich door onze service en ouderwetse gezelligheid. Wij zijn zes dagen per week open en parkeren is achter de winkel gratis.

lokalist afbeelding

Het assortiment

Ons assortiment bestaat uit dagverse groente en fruit. Daarnaast hebben wij een ruime sortering in biologische droogwaren, tapenades, Texelse kazen, huisgemaakte salades, soepen en maaltijden, noten & chocolade , teveel om op te noemen . Maar uiteraard ontbreken de potjes van Hak ook niet.


lokalist afbeelding

Marjolein Sukking is sinds 2016 eigenaresse van Groentelein.

“Ik wil graag de ouderwetse groenteboer zijn en daarnaast wat extra’s bieden zoals catering, hapjes en delicatessen. Ik ben in deze wijk geboren en getogen en woon naast de winkel. Mijn droom is uitgekomen nu ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken. Ik vind gezond eten belangrijk en wil mijn klanten goed informeren en inspireren. Daarnaast hou ik enorm van lekker koken en ben ik altijd op zoek naar bijzondere delicatessen”.

Boodschappen

De Lokalist

Nieuw? Lees dit eerst
Algemene voorwaarden
Genomineerd beste website van het jaar
Winnaar ABN AMRO Newcomer awards
Lokalist foto