FOOD85

Tip Top Catering! Dé lokale cateraar voor iedere gelegenheid!

Bezorgdagen
ma /di /wo /do /vr /za
Locatie(s)
lokalist afbeelding

Een stukje historie

De geschiedenis van Tip Top Catering wordt gekenmerkt door doorzettingsvermogen, ervaring en ondernemersgeest. In 1935 begon opa Van Lier met een koffiehuis aan de Spinozaweg in Utrecht. Na de oorlog haalde zijn zoon het diploma IJsbereider en met een stuk of zes karren brachten ze het ijs in Utrecht en omgeving aan de man. De eerste stap richting bezorgservice was gezet.
Aangezien de ijsverkoop in de wintermaanden terugliep, moest daar iets op gevonden worden. Verse koude en warme broodjes was het antwoord en dat was tevens het begin van het petit-restaurant en cateringbedrijf ‘Tip Top’. De mannen van Tip Top haakten snel aan bij de cateringbranche en hebben daar geen spijt van gekregen. Het Academisch Ziekenhuis was hun eerste grote opdrachtgever. Daarnaast bezorgden ze heel wat lunches en de ontbijtservice in het petit-restaurant liep als een trein.

lokalist afbeelding

Vier generaties

Het succes van Tip Top Catering heeft een vlucht genomen en nu, met ruim 80 jaar ervaring in de catering en vier generaties verder, gaan wij de toekomst in met een enthousiast team. Met een sterke drive en veel plezier zijn we elke dag bezig onze dienstverlening en producten te verbeteren. Duurzaamheid en creativiteit zijn de sleutelwoorden om te blijven innoveren.

Boodschappen

De Lokalist

Nieuw? Lees dit eerst
Algemene voorwaarden
Genomineerd beste website van het jaar
Winnaar ABN AMRO Newcomer awards
Lokalist foto