Esthers Wijn

Eerlijke wijn, van begin tot het einde!

Bezorgdagen
ma /di /wo /do /vr /za
Locatie(s)

Eerlijke wijn

Na diverse wijntrips in de wereld gemaakt te hebben en gezien hoe soms plukkers worden uitgebuit om voor ons ene product neer te zetten waar wij van moeten genieten, is het niet zo dat we misschien wel meer kunnen genieten als we weten dat alles klopt in een keten van een product?

Altijd maar wijn halen vanuit de andere kant van de wereld is naar mijn inzicht onnodig, alleen als wijn een karakter heeft wat uniek is, vind ik het de moeite om het van de andere kant van de wereld te halen. De goedkoopste wijn uit chili kan eigenlijk niet, want de transportkosten zijn zo hoog dat er voor de wijn bijna niets overblijft. Daarom haal ik al mijn instap wijnen uit Europa.

Keurmerken

Niet al mijn wijnen zijn fairtrade of biologisch, want keurmerken zeggen niet alles meer in deze wereld die vol zit met keurmerken. Pak een product in de supermarkt en er staan soms wel 4 keurmerken op! Gelukkig zien we dat steeds meer wijnboeren nadenken dat het product wijn voortkomt uit de aarde en het milieu. Voor alle wijnen die ik verkoop streef ik naar een zo eerlijk mogelijk proces… Eerlijk van begin tot eind.

;

Boodschappen

De Lokalist

Nieuw? Lees dit eerst
Algemene voorwaarden