De Hooierij

Boerderijwinkel voor liefhebbers van natuurlijke, eerlijke en smaakvolle producten

Bezorgdagen
do /vr /za
Locatie(s)

Duurzame eerlijke producten

Sinds mei 2010 kunt u hier terecht voor duurzame, eerlijke en heerlijke producten. Bent u een liefhebber van seizoensproducten, streekproducten, producten direct van de boerderij en met een duidelijke herkomst? U bent dan bij Landwinkel De Hooierij aan het juiste adres! U kunt hier lekker en verantwoord inkopen doen op het gebied van vlees, zuivel, kaas, groenten, fruit, fruitsappen en aanverwanten artikelen.

Het assortiment

Ons assortiment varieert van vers vlees van eigen erf, groente van het eigen platteland en zuivel en kaas van een collega Landwinkel uit de omgeving. En niet te vergeten vers fruit en versgeperste sapjes van de lokale fruitteler. Dagelijks selecteren wij een keur aan organische producten, bij voorkeur allemaal op duurzame wijze geproduceerd. Eigenlijk hebben wij dagelijks de complete groente- en fruitmarkt fris en fruitig voor u klaar staan. Kom maar kijken en sfeer proeven!

Samen sterker

Landwinkel De Hooierij is onder meer gespecialiseerd in rundvlees van onze Biltse Blauwe koeien. Afhankelijk van het seizoen hebben we varkensvlees van eigen erf en lamsvlees. Voor flink wat andere versproducten werken we nauw samen met diverse (agrarische) ondernemers uit de streek. Zo levert Landwinkel De kopermolen uit Stoutenburg de zuivel en de kaas. Tuinderij De Groene Steen uit De Bilt levert groente voor de winkel en groentepakketten en Fruitteler Westeneng uit Zeist levert de appels en de peren.

;

Boodschappen

De Lokalist

Nieuw? Lees dit eerst
Algemene voorwaarden