De Groene Schuur

Vers groente en fruit met een specialisme in exclusieve producten van zowel Nederlandse als buitenlandse oorsprong.

Bezorgdagen
di /wo /vr
Locatie(s)

Even voorstellen!

Wij zijn Ferdinand en Anja Eeuwes. Als echtpaar zijn wij eigenaar van De Groene Schuur gevestigd aan de Lijkweg 9B te Groessen (gemeente Duiven regio Arnhem).

Hoe het allemaal begon…

Ferdinand heeft het tuindersvak met de paplepel ingegoten gekregen.  In 1962 startten zijn ouders met een klein tuinbouwbedrijfje op het  perceel waar De Groene Schuur nu is gevestigd. In 1989 heeft Ferdinand het bedrijf overgenomen en samen met Anja doorontwikkeld. In de loop der jaren is er veel veranderd. In 1993 is  ons bedrijf omgedoopt naar De Groene Schuur en zijn we langzaam  omgeschakeld van de traditionele teelt naar het kweken van tropische  groenten, Oud-Hollandse groenten, pepers en pompoenen. Tegenwoordig is De Groene Schuur een belevingsbedrijf waar jong en oud kan meegenieten van de rust van het platteland. Wij leveren een beleving van Zaad tot Eten door middel van de onderstaande aspecten van ons bedrijf

Onze kwekerij

In onze kwekerij telen we het hele jaar rond verse producten. Zowel in de  kas als op de volle grond. We zijn gespecialiseerd in exclusieve producten van zowel Nederlandse als buitenlandse oorsprong. Alle producten worden op basis van een milieubewuste wijze en puur natuur gekweekt.

;

Boodschappen

Algemeen

Algemene voorwaarden

De Lokalist

Nieuw? Lees dit eerst

Met steun van: