Croquetten Boutique

Handgemaakte croquetten, soepen, ragouts en lekkers voor bij de borrel

Bezorgdagen
di /wo /vr /za
Locatie(s)
lokalist afbeelding

De liefde voor croquetten

Als je beide gek bent van croquetten droom je vaak over een zaak van je favoriete snack. Daarom zijn wij eind 2017 de Croquetten Boutique gestart. Wat ons betreft een ode aan de, door ons zo geliefde, croquet. Met onze boutique hebben we als doel om de croquet weer de meest gegeten snack van Nederland te maken.

lokalist afbeelding

Vers én met de hand

Wij maken onze croquetten vers én met de hand. Dat doen we volgens eigen receptuur en zonder toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen. Samen met lokale ondernemers en producenten gaan we opzoek naar de mooiste en beste producten. Want ingrediënten met een oorsprong en verhaal vinden wij het allerlekkerst!
Onze kaart bestaat uit tien verschillende croquetten. Vegetariërs, veganisten, vis- en vleesliefhebbers, voor iedereen is er voldoende keuze. Zelfs voor de zoetekauwen onder ons is er een croquet. Iedere maand hebben we een special passend bij het seizoen, de rest van onze kaart wisselt iedere drie maanden. Behalve onze klassiekers, die gaan nooit van de kaart.

lokalist afbeelding

Leve de croquet!

Wij serveren onze croquetten uit het vuistje of op een zacht puntje met bijpassende salade, saus en toppings. Kun je niet kiezen? Ga dan voor onze proeverij van mini croquetten!
Geniet lekker van onze croquetten en onthoud: leve de croquet!


Boodschappen

De Lokalist

Nieuw? Lees dit eerst
Algemene voorwaarden
Genomineerd beste website van het jaar
Winnaar ABN AMRO Newcomer awards
Lokalist foto