Croquetten Boutique

Handgemaakte croquetten, soepen, ragouts en lekkers voor bij de borrel

Bezorgdagen
vr
Locatie(s)

De liefde voor croquetten

Als je beide gek bent van croquetten droom je vaak over een zaak van je favoriete snack. Daarom zijn wij eind 2017 de Croquetten Boutique gestart. Wat ons betreft een ode aan de, door ons zo geliefde, croquet. Met onze boutique hebben we als doel om de croquet weer de meest gegeten snack van Nederland te maken.

Vers én met de hand

Wij maken onze croquetten vers én met de hand. Dat doen we volgens eigen receptuur en zonder toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen. Samen met lokale ondernemers en producenten gaan we opzoek naar de mooiste en beste producten. Want ingrediënten met een oorsprong en verhaal vinden wij het allerlekkerst!
Onze kaart bestaat uit tien verschillende croquetten. Vegetariërs, veganisten, vis- en vleesliefhebbers, voor iedereen is er voldoende keuze. Zelfs voor de zoetekauwen onder ons is er een croquet. Iedere maand hebben we een special passend bij het seizoen, de rest van onze kaart wisselt iedere drie maanden. Behalve onze klassiekers, die gaan nooit van de kaart.

Leve de croquet!

Wij serveren onze croquetten uit het vuistje of op een zacht puntje met bijpassende salade, saus en toppings. Kun je niet kiezen? Ga dan voor onze proeverij van mini croquetten!
Geniet lekker van onze croquetten en onthoud: leve de croquet!


Kunnen wij je helpen?

  • Contact
  • Aanmelden voedselmaker

En verder