BROEI

Plantaardig eten met soms een beetje zuivel

Bezorgdagen
ma /di /wo /do /vr /za
Locatie(s)

ETEN & DRINKEN
Bij BROEI werken wij zo veel mogelijk samen met lokale- en kleinschalige boeren, brouwers, branders en telers. Onze keuken draait om groenten. Heel veel groenten. Continue zijn wij aan het innoveren en ontdekken en creëren wij nieuwe gerechten (waarvan een deel veganistisch is). En daar stoppen wij onze ziel en zaligheid in.

Onze dranken zijn zo veel mogelijk direct trade, lokaal of van kleinere ondernemers. We maken ook veel zelf zoals de kombucha, de Iraanse sekanjabin en de ijsthee.

BAKKERIJ
In onze bakkerij maken we desembrood op traditionele wijze, met hoogwaardige grondstoffen van verantwoorde oorsprong. Al onze broden zijn met de hand verwerkt en gevormd en wild vergist, dit is een dynamisch proces, dat vaardigheid en toewijding vraagt van de bakker en dat nooit precies hetzelfde verloopt.
Door de lange bereidingstijd van 24 uur van kneden tot bakken, wordt ons brood gekenmerkt door een volle smaak, stevige en luchtige kruim en een mooie, knapperige korst.
Van woensdag tot en met zaterdag bakken we diverse soorten brood, zoete broodjes en gebak. Voor ons eigen restaurant maar ook voor onder meer Daens, Saar, Rabarber en nog andere toffe zaken in Utrecht en omgeving. Wij vinden het een compliment dat zij kiezen voor ons brood!

;

Boodschappen

De Lokalist

Nieuw? Lees dit eerst
Algemene voorwaarden