Boer Erik

Heerlijk eerlijke versproducten

Bezorgdagen
wo
Locatie(s)

Welkom!

Ik ben Boer Erik, midden tussen Amsterdam en Utrecht staat mijn boerderij vol met fruitbomen. In mijn boomgaarden ben je altijd welkom om te zien hoe het fruit groeit en wanneer het rijp is. In het voorjaar kan je komen kijken hoe de bomen in de bloesem staan, de bijen vliegen dan letterlijk heen en weer. Daarnaast kan je in de zomer in een van mijn kersenboomgaarden komen kijken. De kersen worden onder je ogen geplukt en kan je direct opeten. Naast kersen kan je dan ook genieten van de zoetste aardbeien die je ooit hebt geproefd, deze laten we namelijk extra rijp worden, omdat ze toch direct verkocht worden en niet dagen in het distributiecentrum of in de winkel liggen. Mijn vrienden zorgen ook voor verse frambozen, bramen, rode bessen en nog veel meer….

Onze eigen boomgaarden

De meeste producten van “Boer Erik” komen direct uit jouw omgeving. Boer Erik heeft namelijk boomgaarden voornamelijk rondom Utrecht en Amsterdam. In deze boomgaarden groeien heerlijke producten waar Boer Erik met veel passie voor zijn vak het fruit teelt.
Daarnaast heeft Boer Erik veel bevriende boeren die veelal kleinschalig groente en fruit verbouwen. Omdat deze boeren hun producten moeilijk af kunnen zetten, helpt Boer Erik hierbij. Rechtstreeks uit de boomgaard of bij verkooppunten in je eigen stad of dorp zijn deze producten altijd vers beschikbaar. Deze fantastische boeren helpen als tijdelijk ons assortiment niet voldoende is. Ook bij deze telers proberen we de best smakende soorten te telen met respect voor de natuur.

Waarom staan wij voor lokaal?

Lokaal staat voor ons absoluut voor kwaliteit:
- De kwaliteit van de producten wordt sterk verhoogd door het kortere transport en door het feit dat de productie en verwerking vertrouwd en gekend is.
- Door producten aan te kopen van regionale producenten draagt u bij aan uw eigen omgeving.
- De producten kunnen beter afgestemd worden op uw wensen

Kunnen wij je helpen?

  • Contact
  • Aanmelden voedselmaker

En verder