Biologische Slagerij Wim Kok

Biologisch vlees op zijn best!

Bezorgdagen
di /wo /do /vr /za
Locatie(s)

Ambachtelijk biologisch vlees

In 1989 openden we als 13e biologische slagerij in Nederland onze deuren. Onze slagerij heeft een ontwikkeling doorgemaakt in allerlei opzichten. Het is nu bijvoorbeeld geen franchise onderneming meer. Bovendien werken we nu vooral met vaste leveranciers zodat de lijnen kort kunnen blijven en ook wij zicht hebben op het gehele proces. Ons streven is om een mooi product te blijven leveren. Niet alleen voor de mensen die natuurvoeding al kennen maar ook voor mensen die niet zo met eten en gezondheid bezig zijn.

Eerlijk vlees verkopen, dat trok ons aan.
Prachtig, droog vlees met smaak. Vlees waar niet mee gerommeld is. Als vakman (-vrouw) kan je met dit vlees geweldig goed werken. Het is niet eenvoudig om zonder allerlei kunstgrepen en toevoegingen je vlees en worst tot specialiteit te maken. Maar je krijgt wel een heel mooi product. Zuiver van smaak en de mensen waarderen het. Zeker mensen met allergieën, omdat ze bij ons zonder problemen van alles kunnen eten. Onze belangrijkste motivering is evenwel dat we zorg willen dragen voor de schepping. Ook of juist in ons werk. Met biologisch vlees willen we vorm geven aan ons rentmeesterschap. Voor ons is het belangrijk om de aarde te bewaren en zorgvuldig om te gaan met mens en dier.

Wij hebben diverse moderniseringen doorgevoerd. Op het gebied van BBQ zijn er innovaties maar het assortiment is ook op diverse gebieden uitgebreid. We bieden nu bijvoorbeeld meer buitenlandse vleeswaren aan, Beef jerky en een uitgebreid assortiment dierenvoeding.

Kunnen wij je helpen?

  • Contact
  • Aanmelden voedselmaker

En verder