Altijd vers, zonder abonnement
Voor 16:00 besteld = morgen in huis (ma-za)
Bestellen al vanaf €35 totaal

Bakkerij Cor Mühl

Met lokale grondstoffen maken we eerlijke en lekkere producten

Terug
Bezorgdagen
ma /di /wo /do /vr /za
Locatie(s)
lokalist afbeelding

Weet wat je eet
Met de lokale grondstoffen die wij gebruiken kunnen wij niet alleen een lekkerder product vervaardigen, maar ook een eerlijker verhaal naar onze klant uitbrengen.
Om een paar voorbeelden te geven: De molenaar van Korenmolen de Vriendschap maalt ons meel, de verse melk die wij gebruiken voor onze banketbakkersroom komt rechtstreeks van de koeien van boerderij de Groene Griffioen en de appels komen uit de boomgaard van Drogenbroek’s fruit.

lokalist afbeelding

Ambachtelijke Brood en Banketbakkerij, sinds 1945
Na de tweede wereldoorlog, om precies te zijn 27 augustus 1945, start bakker Cornelis Mühl (geboren 1918 Muiden) in de bakkerij en werkt later met de twee oudste zoons. Na zijn vroegtijdig overlijden (1970) besluit de oudste zoon Frans (geboren 1948 Weesp) de bakkerij in 1971 voort te zetten, waarna hij in 1980 de bakkerij op de Nieuwstad aan zijn broer Cor uit Hilversum verkoopt. Cor (Cock) Mühl en zijn vrouw Mary keren op hun schreden terug naar hun geliefde stad Weesp, samen krijgen ze drie kinderen en wonen sindsdien in de bovenwoning op de Nieuwstad.
Cor Mühl jr. is inmiddels ook werkzaam in de bakkerij.

Boodschappen

De Lokalist

Algemene voorwaarden
Lokalist foto