Bakker Vonk

Bakkers met passie. Echt, je proeft het!

Bezorgdagen
di /wo /do /vr /za
Locatie(s)

Een echt familiebedrijf

De overgrootvader van Adriaan Vonk had al een bakkerij in Apeldoorn. Adriaan Vonk is begonnen, na afronding van zijn bakkersopleiding in de winkel van zijn vader op het Emiclaer in Amersfoort.
31 Augustus 1999 namen Adriaan en Alita Vonk de bakkerij over in Bunnik. Vanuit de bakkerij aan de Provincialeweg leveren wij brood en banket aan de winkel op Het Slot. Op 28 september 2020 is een nieuwe winkel in Winkelcentrum De Clomp in Zeist geopend.

Ons specialisme

De enige echte Vonk-specialiteit komt uiteraard ook uit onze bakkerij en dat zijn de Amersfoortse Keesjes. Ook vele andere producten zijn inmiddels echte specialiteiten van ons, zoals het Bunniks volkoren en het Bunninchems meergranen desembrood (winnaar lekkerste brood uit de Kromme Rijnstreek) Als 1 van de eersten introduceerden wij brood zonder toevoeging van E-nummers, lactose en kippe-eiwit.

Eerlijk brood

Adriaan en Alita Vonk hebben een zeer trouw en ervaren team in de bakkerij en winkel. Met deze medewerkers wordt iedere dag weer een topprestatie geleverd. Alles voor een zo eerlijk en lekker mogelijk brood of banket product.

;

Boodschappen

De Lokalist

Nieuw? Lees dit eerst
Algemene voorwaarden