Bakker Albert

Meer dan brood

Bezorgdagen
di /wo /do /vr /za
Locatie(s)

Eerlijk brood met smaak

Brood. Eerlijk. Met smaak. Met een stevige beet. Van betrouwbaar meel. Zodat je weet wat er in zit en wat niet. Liefst van graan in de streek verbouwd en door echte molens in de omgeving gemalen. Van deeg dat de tijd heeft gehad om te rijzen. Zodat het smaak heeft en er prachtige broden van worden gebakken.

Écht ambachtelijk brood

Bakken is hard werken, vroeg op, lang doorgaan. Het is een ambacht. Je wordt als bakker geboren. Dat geldt tenminste voor Albert. Samen met zijn bakkersploeg werkt hij hard aan steeds beter brood. Je ruikt het, je voelt het aan de stoere korst. Je proeft het bij de eerste hap. Eerlijk brood, daar gaat hij voor. Als hij er over vertelt komt er brede grijns op zijn gezicht en gaan zijn ogen stralen.
Ambachtelijk gebakken brood vraagt meer aandacht, meer handwerk. Het deeg rijst in alle rust. Het krijgt de tijd om de aroma’s te ontwikkelen die het brood zijn volle smaak geven. Geduld loont! Desem of gist, en water, dat is wat aan het meel wordt toegevoegd. Meer niet. De rest is vakmanschap en passie. Dat proef je, elke dag opnieuw.

;

Boodschappen

De Lokalist

Nieuw? Lees dit eerst
Algemene voorwaarden