Alexanderhoeve Nieuwegein

Kaas en delicatessen. Alleen de lekkerste producten van de hoogste kwaliteit.

Bezorgdagen
di /wo /do /vr
Locatie(s)

Alexanderhoeve Nieuwegein

Sinds 2015 is onze winkel gevestigd aan het winkelcentrum Hoogzandveld in Nieuwegein. Ondertussen is de Alexanderhoeve uitgegroeid tot een begrip binnen de kaaswereld en zo hebben ook al vele klanten de weg naar onze winkel gevonden.
Mijn naam is Vincent, op 1 september 2017 heb ik de prachtige Alexanderhoeve winkel op Hoogzandveld overgenomen. Toen nog 23 jaar en waarschijnlijk een van de jongere ondernemers op het winkelcentrum. Met mijn jeugdig enthousiasme, maar al rijke kennis doe ik er alles aan om mijn speciaalzaak te blijven vernieuwen om u die beleving te geven die u zoekt in een kaasspeciaalzaak.
Voorheen kon u vooral bij ons terecht voor Hollandse kaas, buitenlandse kaas, verse noten, wijnen en zoutjes. Tegenwoordig kunnen wij u met trots een nog ruimer assortiment aanbieden. Uiteraard met de eerder genoemde producten, maar door onze dagelijkse zoektocht naar nieuwe, ambachtelijke en mooie producten hebben wij dit weten uit te breiden met onder andere: Prachtige vleeswaren uit Zuid-Europa, de lekkerste chocolade uit Nederland, België, Frankrijk en Italië, de mooiste oliën en azijnen, verse tapas en tapenades, de knapperigste toast en nog veel meer!

Kunnen wij je helpen?

  • Contact
  • Aanmelden voedselmaker

En verder