Werkwijze De Lokalist

De boer, de slager en de bakker in 1 bezorging bij je thuis!

Jij kiest en niemand anders!

Op Lokalist.nl bepaalt namelijk niet de manager op het hoofdkantoor van een supermarkt welke steak je krijgt, maar koop je die bij De Lokalist en kies je uit meerdere slagers.. Omdat alleen jij weet wat je lekker vindt.

De Lokalist: voor echt ál jouw boodschappen

Brood, groente, vlees, vis, maar ook drank, huisdier- en drogistproducten. De Lokalist zorgt samen met de winkeliers en boeren voor een heerlijk en eerlijk assortiment van ruim 20.000 producten

Combineer onbeperkt

Je winkelt bij De Lokalist en kunt kiezen uit de assortimenten van zoveel winkeliers en boeren als je maar wilt. Het minimum totaalbedrag van €35,00 geldt namelijk voor jouw gekozen producten van een onbeperkt aantal winkeliers en boeren. Combineer dus dat lekkere kaasje van de kaaswinkel, dat mooie stuk vlees van de slager en dat knapperige brood van de bakker in 1 bestelling

Wij bezorgen wanneer jou dat uit komt

Klaar met boodschappen doen en niks vergeten? Kies het bezorgmoment wanneer het jou uitkomt. En het fijne is dat je nooit onnodig hoeft te wachten; we laten je namelijk vooraf precies weten wanneer onze chauffeur je bestelling komt brengen. En op de bezorgdag kun je de bezorging via track-en-trace volgen.

Bezorging in heel Nederland

Heel Nederland kan kennismaken met De Lokalist: wij bezorgen namelijk, met uitzondering van de Waddeneilanden, in geheel Nederland. En bestellen kan uit de assortimenten van alle aangesloten winkels, ongeacht locatie. Dus ontdek op Lokalist.nl bijvoorbeeld de lamskarbonade van Vleesboerderij Binnenveld uit Rhenen, de zalmfilet van Vishandel Volendam uit Bilthoven, een desem spelt brood van Bakkerij Neplenbroek uit Utrecht en aardbeien van Boer Erik uit Loenen.

En.. geef je lege flessen en batterijen gratis aan ons mee

Je bestelling wordt (deels) geleverd in onze Recycle-tas. Met deze tas zorgen we, samen met de winkeliers, niet alleen voor steeds minder plastic tasjes. Je kunt voortaan ook al je glazen flessen/potten, lege baterijen en lege statiegeldflessen aan onze chauffeur meegeven. Nooit meer naar de glasbak of een inleverpunt dus!

Heb je nog vragen?

Kijk op onze pagina met veelgestelde vragen of neem contact met ons op

We staan voor je klaar

;

Boodschappen

Algemeen

Algemene voorwaarden

De Lokalist

Nieuw? Lees dit eerst