Organiseer jouw lokale inkoop met Lokalist

Met Lokalist wordt het inkopen van een onderscheidend assortiment eenvoudig. Beheer al je lokale leveranciers vanuit één omgeving, bestel met meerdere medewerkers vanuit de app en ontvang één verzamelfactuur.

Lokaal aanbod
Vindbaar, Bestelbaar, Leverbaar

Alles wat je nodig hebt om makkelijker lokaal in te kopen

Al jouw lokale toppers op één platform, filter op locatie, type en jouw favorieten

screenshot

Lokalist heeft de oplossing

Het vinden, bestellen en geleverd krijgen van onderscheidend assortiment is nog nooit zo gemakkelijk geweest

Vinden

Al jouw leveranciers op één plek. Lokalist verbindt boeren, telers en andere voedselproducenten rechtstreeks met supermarktondernemers. Hierdoor wordt een breed scala aan lokale producten toegankelijk, van groenten, fruit en vlees tot zuivel, brood, bier en meer. Verbind jouw leveranciers en ontdek nieuwe leveranciers!

Bestellen

Eenvoudig bestellen, alles onder controle. Met ons bestelsysteem organiseren jij en je medewerkers al je bestellingen bij lokale leveranciers op één plek. Grip en inzicht dus op de externe inkoop van jou als supermarktondernemer. De gebruiksvriendelijke app vereenvoudigt het bestellen en versnelt de facturatie, met één wekelijkse verzamelfactuur.

Leveren

Slimme logistiek, gecombineerde stromen. Door het slim samenvoegen van logistieke stromen maakt Lokalist bezorging makkelijk en betaalbaar. Supermarktondernemers profiteren altijd van de meest duurzame en efficiënte bezorgoptie.

voedselproducent

BOER&NLekker

Het verhaal van de boer

BOER&NLekker is het merk voor producten van boeren uit jouw buurt. Boeren die de passie delen voor hun vak, voor vakmanschap en een onvermoeibare zoektocht kennen naar duurzamere landbouw. Elke boer doet dit op zijn eigen manier en levert daarmee onderscheidende kwalitatieve producten.

Vanuit BOER&NLekker vertellen we het verhaal van de boer. We ontwikkelen voor elke boer communicatie middelen die ingezet kunnen worden in offline en online communicatie. Samen creëren we bekendheid en waarde voor producten van boeren uit jouw buurt.

Graag ontwikkelen we voor jouw winkel de juiste winkelmaterialen, social media berichten of andere gewenste communicatiemiddelen.

BoerNLekker

Bekijk de video van BOER&NLekker en Lokalist:

Meest gestelde vragen

Meer weten over Lokalist?

Lokalist maakt lokaal eten vindbaar, bestelbaar en leverbaar voor iedereen. Hoe? Door het aanbod van boeren, telers en andere voedselmakers direct te verbinden met zakelijke en particuliere afnemers.