Recepten

Kies per ingrediënt zelf je winkelier

Nieuw

Koken met Karin
Karin Luiten (kookboekenschrijfster en culinair columnist Trouw)

De recepten van Koken met Karin "Geen uren in de keuken, maar wel oh's en ah's aan tafel"

Koken met Karin

Koken met Karin

lokalist afbeelding

Spanakopita met tzatziki en tomatensalade (Koken met Karin)

In Griekse restaurants zijn spanakopita doorgaans van die kleine fröbelflapjes, maar dit is één grote, huiselijke spinazietaart. Het geheim is een flinke dot verse kruiden en citroenrasp.

lokalist afbeelding

Noedel-paksoisalade (Toko Ibuku)

Wellicht denk je er niet zo snel aan: een salade van noedels. De eiernoedels in combinatie met bosuitjes, ossenhaas, paksoi en pinda-soja dressing geven dit recept een heerlijke Aziatische twist. En dat terwijl het nog geen half uurtje werk is. Waar wacht je nog op?

Boodschappen

De Lokalist

Algemene voorwaarden
Genomineerd beste website van het jaar
Genomineerd ABN Newcomer awards
Lokalist foto