Recepten

Kies per ingrediënt zelf je winkelier

Bekijk alle recepten

Nieuw

Karin Luiten (kookboekenschrijfster en culinair columnist Trouw)

De recepten van Koken met Karin "Geen uren in de keuken, maar wel oh's en ah's aan tafel"

Koken met Karin

Kroatisch visstoofpotje (Koken met Karin)

Een heerlijk stoofpotje van vis dat in Kroatië ‘Dalmatinski brodet’ heet. Daar doen ze het met hele vissen, maar het kan ook uitstekend met verschillende soorten filets en vooral ook wat schelpdieren (zoals bijvoorbeeld zeebaars, mul, schol, inktvis, tonijn, sint-jakobsschelpen, grote garnalen, scampi/langoustines, gekookte mosselen). Lekker met rijst of brood of polenta.

Aubergine Parmigiana (Koken met Karin)

Een Italiaanse klassieker: bubbelend hete ovenschaaltjes gevuld met aubergine, tomatensaus, parmezaanse kaas en basilicum. Kleine eenpersoonsbakjes zien er feestelijk uit, of maak alles gewoon in één grote schaal.

;

Boodschappen

Algemeen

Algemene voorwaarden

De Lokalist

Nieuw? Lees dit eerst

Met steun van: