Eten van dichtbij moet weer vanzelfsprekend worden in Nederland
We hebben de beste voedselmakers ter wereld en toch halen we ons voedsel van ver. Efficiency, massa-productie en voedselkilometers boven vakmanschap, duurzaamheid en transparantie. Van de zotte vinden wij van Lokalist. Lokalist is dé oplossing om eten uit de streek weer vanzelfsprekend te maken in Nederland.
Hoe wij dat doen?
Lokalist, oplossing voor vraag en aanbod
Een échte korte keten
Nederland barst van de ambitie, ideeën en initiatieven om meer voedsel af te zetten via de zogenaamde 'korte keten', het verkopen van voedsel door de maker aan de eindklant met zo min mogelijk tussenschakels.
Ook in de politiek zijn onderwerpen als eerlijke prijzen voor boeren, meer transparantie in de keten en minder import en export relevanter dan ooit. Maar de uitvoering is vaak ingewikkeld: waar vindt de klant die boeren, telers en andere voedselmakers van Nederland? Hoe bestelt hij hun producten? En niet onbelangrijk: hoe krijgt hij die geleverd en tegen welke kosten?
Lokalist, oplossing voor vraag en aanbod
Samen slimmer streekhandelen
Ons team
Aangenaam kennis te maken. Elke dag keihard aan het werk om het leven van de Nederlandse voedselmakers en -kopers weer een stukje mooier, makkelijker en leuker te maken.
Paul van Straaten
Oprichter
Richard Nederlof
Oprichter
Françoise Buitelaar
Commercieel Directeur
Jasper Heinen
Finance
Marielle Lafleur
Commercie
Dide Franken
Commercie
Kim Koenders
Regio Accountmanager
Iris Meijlink
Marketing Manager
Edwin van Wijngaarden
Tech
Rob Schilder
Tech
Bart Schoonebeek
Logistiek/Projecten
Dante van der Vegt
Planning
Meer weten of wil je meedoen?
Wij staan altijd open voor een goed gesprek en staan graag voor je klaar.