Koken met Karin
Het leven is te kort om vies te eten
Over Koken met Karin
Koken met Karin is de alias van kookboekenschrijfster en culinair journaliste Karin Luiten. Je kent haar misschien van haar intussen 18 kookboeken (zoals de bestsellerserie ‘Zonder pakjes en zakjes’), van haar zaterdagse rubriek in dagblad Trouw of anders wel van haar weblog kokenmetkarin.nl. Al jarenlang trekt ze ten strijde tegen overbodige poedermixen en kant-en-klaarproducten, want zelf maken is veel lekkerder en hoeft heus niet veel tijd te kosten. Karin staat namelijk voor makkelijke recepten die niet kunnen mislukken: "Geen uren in de keuken, maar wel oh’s en ah’s aan tafel."
Zonder pakjes en zakjes
Geen pakjes en zakjes dus, maar verse ingrediënten, en dan liefst van de lokale winkelier. Natuurlijk zijn supermarkten reuze handig, maar voor de meest verrassende seizoensproducten ga je naar de groenteboer, voor goed vlees naar de slager, voor lekkere kaas naar de kaaswinkel, voor superverse vis naar de visboer en voor versgebakken brood naar de bakker. Volgens Karin wordt koken een stuk leuker, makkelijker en vooral smakelijker als je goede ingrediënten gebruikt. Daarom vind je voortaan haar recepten op de website van De Lokalist. Haal met één druk op de knop de allerlekkerste recepten én de bijbehorende ingrediënten in huis. Kleine moeite, groot effect!