Lokalist en BOER&NLekker slaan handen ineen om versnipperde korte keten duurzaam te verbinden

Lokalist en BOER&NLekker, het korte ketenconcept van boerencoöperatie Agrifirm hebben de krachten gebundeld. Samen bieden we een totaal-oplossing en netwerk voor het versnipperde landschap in de korte keten, dat nu bestaat uit veel individuele boeren die hun producten zelf in eigen netwerken verkopen en vervoeren.

voedselproducent

Voor grotere volumes en significante impact

Samen een breed duurzaam aanbod

Lokalist en BOER&NLekker brengen een breed productaanbod van duurzame boeren en voedselmakers bij elkaar. Door slimme logistieke oplossingen kunnen bestaande individuele boeren en netwerken nu efficient verbonden worden. Hiermee vergroten we de professionaliteit en efficiëntie en verlagen we de drempel voor de zakelijke markt om direct bij duurzame boeren in te kopen, voor een betaalbare prijs. We realiseren daarmee grotere volumes en daarmee de meest significante en dus duurzame impact.

BOER&NLekker is het merk van Agrifirm voor boeren met als doel de transitie naar duurzame landbouw te versnellen door verkoop in de korte keten te stimuleren. Het merk BOER&NLekker verbindt lokale boeren die op duurzame wijze produceren. Lekkere, lokale en duurzame producten direct van de boer worden in een oogopslag zichtbaar voor afnemers. Ook het verhaal van de boer en hoe hij of zij boert, wordt verteld. Dit stelt boeren in staat hun producten beter te verwaarden en investeringen in duurzame landbouw terug te verdienen.

groente foto

De boer aan de knoppen

Uniek aan onze totaaloplossing voor boeren en andere voedselmakers is dat je zelf bepaalt van welke dienstverlening je gebruik maakt. Met andere woorden: jij zit als ondernemer aan de knoppen.

Promotie en storytelling
Ontzorging op marketing en communicatie op basis van jouw eigen verhaal
Compleet verkoopplatform
Één platform met een compleet productaanbod van duurzame boeren, in een keer te bestellen door alle afzetkanalen en meeliften op de actieve acquisitie van (landelijke) zakelijke klanten
Geautomatiseerd bestelsysteem
Zowel het bestel- als betaalproces volledig geautomatiseerd, compleet met dashboard, app en volledig door de boer zelf naar wens in te zetten
Slimme logistieke oplossing
Een transportplatform waarin het slim combineren van eigen bezorging door de boer en externe bezorging leidt tot een efficiënt en betrouwbaar logistiek netwerk
zakelijke afnemers team

Lokaal bestelgemak

One-stop shop voor zakelijke afnemers

De samenwerking tussen Lokalist en BOER&NLekker zet een breed aanbod aan duurzame boeren en producten bij elkaar. Handig, want zo kan jij als zakelijke afnemer via één adres bij verschillende lokale, duurzame boeren bestellen. Voordelen voor de zakelijke afnemer:

Breed aanbod met duurzame, verse producten uit de buurt
Eenvoudige communicatie en mogelijkheden tot het maken van prijsafspraken
Minimale administratie door ontvangst van één verzamelfactuur
Concrete oplossing voor het voldoen aan duurzaamheids- en traceerbaarheidsdoelstellingen

Interesse in onze dienstverlening?
We komen graag met je in contact!